Genieten van je eigen thuis

FAQ Woonhere Purmerend

Vragen over de woning

Na het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst neemt de kopersbegeleider van HSB contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kun je je wensen betreffende je woning bespreken.

De woning wordt met een keuken opgeleverd. In de kopersmap en op de website via de inloggegevens kun je meer informatie vinden over de keuken. Aanpassingen in de keuken kun je bespreken met de kopersbegeleider van HSB Bouw en de keukenleverancier Voortman Keukens.

De woning wordt standaard opgeleverd met sanitair en tegelwerk. Dit betreft een toilet en fontein in toiletruimte. De badkamer bevat een douche en wastafel. Uiteraard zijn andere wensen bespreekbaar met de kopersbegeleider van HSB.

Algemene vragen

De planning is eind dit jaar te starten met de bouw.

Het appartementsrecht koop je van EFY Group. EFY Group is de projectontwikkelaar. Het appartement wordt gebouwd door HSB. Met hen sluit je aannemingsovereenkomst.

Dit is de periode dat de woning voor jou is gereserveerd. In deze tijd kun je vragen stellen en de woning aan kopen.
Met het nemen van een optie wordt de woning voor jou gereserveerd en is dus niet beschikbaar voor anderen. Het geeft jou exclusiviteit.

Na het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst heb je één kalender week bedenktijd.

Aangezien de datum van de start bouw en de levering van het appartementsrecht nog niet definitief zijn is het belangrijk je goed voor te laten lichten over de mogelijkheden van de lengte van een hypotheek offerte. Dit kan bij een hypotheekadviseur.

Wil jij ook wonen in een van deze comfortabele appartementen? Schrijf je dan snel in op dit eigentijdse project.

Interesse

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.