Genieten op de Koemarkt

Purmerend heeft het allemaal… en meer

Purmerend, in de 14e eeuw ontstaan aan het riviertje de Where, heeft alles wat wonen in de Randstad zo uitdagend maakt. De stad zelf is compact en gezellig met alle voorzieningen in de buurt. Heb je genoeg aan de gezelligheid van Purmerend of wil je af en toe ook op ontdekkingstocht? Pak dan de auto of beter nog, de trein. Station Purmerend Overwhere ligt praktisch voor de deur. Met Amsterdam op nog geen halfuurtje reizen. En het Markermeer en het Noordzeestrand zijn net zo makkelijk te bereiken.

Doen, zien en beleven in Overwhere

In WoonHere woon je lekker centraal. Met de fiets ben je in vijf minuten in het centrum van Purmerend of op station Purmerend Overwhere. Ook de A7 en de N244 zijn vlakbij zodat jouw nieuwe thuis vanuit alle windstreken goed te bereiken is.

In de gemoedelijke wijk Overwhere heb je alle voorzieningen dichtbij. In de buurt ligt het winkelcentrum Leeuwerikplein. Daarnaast is de wijk rijk aan scholen. Van kinderopvang tot basisschool en van middelbare school tot ROC. Sporten kun je volop in Overwhere, hockey, tennis, voetbal, rugby en honkbal kun je allemaal om de hoek spelen.

Kaart met voorzieningen

Wil jij ook wonen in een van deze comfortabele appartementen? Schrijf je dan snel in op dit eigentijdse project.

Interesse

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.